GOVERN Conselleria de Salut Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears
 
La Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears (Bibliosalut) és un projecte cooperatiu entre la Conselleria de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut). Aquesta biblioteca, accessible les 24 hores del dia des de qualsevol ordinador connectat a Internet, permet l'accés a informació i documentació científica rellevant i actualitzada.

Accés obert per als metges col·legiats del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB)


CLAUS D' ACCÉS ALS RECURSOS DE LA BIBLIOTECA VIRTUAL:
Per sol·licitar les claus d'accés posau-vos en contacte amb el Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (comunicacion@comib.com - Tel. 971 722 200).

ACCÉS ALS RECURSOS DE LA BIBLIOTECA VIRTUAL:


Cal introduir les claus d'accés (en minúscules)

Recursos:

Col·leccions de revistes a text complet:

  • MEDLINE Complete. 2.500 revistes aprox.
    Part de les revistes que integren aquesta col·lecció estan accessibles entre 1 i 12 mesos després de la seva publicació.
  • CINAHL Complete. 1.400 revistes aprox.
    Part de les revistes que integren aquesta col·lecció estan accessibles entre 1 i 12 mesos després de la seva publicació.

Bases de dades:

Ajuda:
- Guia d'usuari d'EBSCOhost

 

Descripció:
Accés personalitzat a PubMed per als usuaris del COMIB de la Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears. Inclou en els resultats l'accés als articles a text complet de les revistes subscrites.

Ajuda:

- Manual d'ús de PubMed
- Tutorial de PubMed (requereix Macromedia Flash Player)


Recursos:

La Biblioteca Cochrane és un conjunt de bases de dades bibliogràfiques, de resums i d'articles a text complet sobre medicina basada en l'evidència. Conté la traducció a l'espanyol de revisions sistemàtiques completes i d'altres documents rellevants als que es pot accedir a través d'una interface en espanyol.

L'accés universal gratuït a la Biblioteca Cohrane en Espanya és possible gràcies a la subscripció realitzada pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

La Biblioteca Cochrane inclou els següents recursos:
  • Base de Datos Cochrane de Revisiones Sistemáticas (CDSR).
  • Registro Cochrane Central de Ensayos Controlados (CENTRAL).
  • Respuestas Clínicas Cochrane.

 

Descripció:
Accés a la versió gratuïta de la base de dades Índices CSIC. Información y Documentación de la Ciencia en España (ÍnDICEs-CSIC) és un recurs bibliogràfic multidisciplinar que recopila i difon principalment articles d'investigació publicats en revistes científiques espanyoles.

 

Descripció:
L'Índice Bibliográfico Español de Ciencias de la Salud (IBECS) és una base de dades elaborada per la Biblioteca Nacional de Ciencias de la Salud, organisme depenent de l'Instituto de Salud Carlos III. Conté referències d'articles de revistes científico-sanitàries editades a Espanya i inclou continguts de les diferents branques de les ciències de la salut: Medicina (incloent Salut Pública, Epidemiologia i Administració Sanitària), Farmàcia, Veterinària, Psicologia, Odontologia i Infermeria.